Limba română, întrebare adresată de Duda222, 9 ani în urmă

Redactati o compunere cu eroul meu preferat Mama.Va rog cat mai repede plz!! :( :( si sa fie mai lunga ..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lolly3
18
Mamă este eroul meu preferat. Ea se trezește devreme ca să prepare un mic dejun sănătos și gustos pentru noi. Mamă ne învăța cum să ordonam cameră noastră și cum să ne comportam frumos. Ne ajuta la teme,este ca un super-matematician pentru mine. Când ma rânesc ea este mereu să aivă grijă de mine și să ma facă bine. Când nevoie săi spun ceva ea e atentă la mine și îmi da cel mai bun răspuns. Ea este eroină mea si cel mai bun exemplu pentru mine și o iubesc din tot sufletul meu.
:)

Duda222: multumesc dar nu barbie 
lolly3: Cand am pus costumul pe mine am simtit cum toata magia mia invadat corpul si am putut sami imaginez o lume a mea in care eu eram eroul in ea si salvam oameni de mainile orcarui ticalos.!
Duda222: vreau sa povestesc despre personaj
lolly3: atunci inventezi. tu un personaj
Duda222: na ajuti cu un tom si jerry 
Duda222: please
lolly3: Eroi mei sunt tom si jerry. Merru mau facut sa rad in momentele grele. Tom e cel mai bleg dintre ei dar e special deoarece fara el nu ar mai fi distractia. Jerry e foarte naiv si el totusi daca mereu castiga si pe Tom il face de ras. Ma caracterizez prin ei Tom fiind nasdravan si puturos . Iar prin jerry fiin idstet si agil. Sunt personajele copiilariei mele si mereu le voi adora
lolly3: numi vin alte idei
Duda222: ms
lolly3: cpl
Alte întrebări interesante