Limba română, întrebare adresată de kityy7272, 8 ani în urmă

Redactați o compunere cu părerea voastră despre Copilăria din ani trecuți și acum

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ghighi107
4

Copilaria s-a schimbat in timp ce am evoluat.In copilaria de atunci nu existau telefoane,tablete,calculatoare,etc.

Tot ce existau erau doar niste jucarii facute din lemn,plus, sau in unele cazuri plastic. Astazi singurele jucarii sunt telefoanele si celelalte device-uri.

In copilaria de atunci copii ieseau mai des la aer liber fata de copilaria de astazi cand copii stau inchisi in casa numai pe device-uri fara sa vada putina lumina naturala de afara..Copii de pe vremuri mergeau in magazine cu jucarii dar acum copii merg numai in magazine de electronice. Scoala a devenit pentru copii o inchisoare din care nu mai pot iesi (in opinia lor)..nu vor sa invete si n-au chef sa faca nimic...Cand pe vremuri copii stateau nopti in sir sa invete si sa si scrie temele...pentru ei nu era o obligatie ci un hobby scoala..Copii de astazi sunt complet schimbati fata de copii de atunci cea ce le-ar putea impiedica cresterea intr-un mediu adecvat si prielnic fata lor.


ghighi107: sper ca te ajuta
kityy7272: Da,mulțumesc !
Răspuns de Iusti08
2

Copilăria este un tărâm magic plin de bucurii. Însă,acum nu mai stim ce este copilăria. Înainte,nu existau telefoane asa performante,iar copiii stateau afara si se jucau anuminte jocuri. Acum,toti stăm pe telefoane si am uitat ce sunt alea JOCURILE COPILARIEI. Cu toate acestea,copilaria este ca un curcubeu multicolor. Dacă am știi si acum să apreciem lucrurile din trecut ce ţin de copilarie,am duce o viata mult mai usoara si mai vesela. Dacă aș putea,aș da timpul înapoi si as aduce vechile obiceiuri înapoi. Sincer,chiar aș vrea să mai trăim cu totii COPILĂRIA DE ALTĂ DATĂ.

~ sper că te-am ajutat ~


kityy7272: Mersi!
Alte întrebări interesante