Limba română, întrebare adresată de larisa05, 9 ani în urmă

Redactați o compunere cu titlul Camera mea în care să folosiți cuvintele:biblioteca,pacea,primitoare,plăcută,liniştea,anunturi,caldă,prietenos.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kirilprisacari
4
Cand intru in camera mea PRIMITOARE ma simt cel mai bine. Imi privesc BIBLIOTECA si ma gandesc ce carte sa mai citesc.Ma asez pe canapeaua mea PLACUTA din coltul camerei si ma gandesc la tot ce-mi trece prin cap:cum ar fi PACEA ,AMINTIRI de cand eram mic..LINISTEA se asaza peste camera mea seara,cand merg la culcare, si adorm pe canapeaua mea CALDA.Cum eu sunt un om PRIETENOS , in camera mea se afla multe obiecte creative.Pot sa spun ca imi iubesc camera si tot ce se afla in ea. E ok?

larisa05: mersi
kirilprisacari: cu placere
kirilprisacari: dami terog coronita
larisa05: Bn
Răspuns de 1Cornelia2
0
                                                    Camera mea
Eu acasa am o camera ...desigur ca orice alt copil.In camera mea se afla o biblioteca mare in jur de 120 carti.Aproape pe toate le-am citit dar o parte din ele stau si asteapta sa fie citite.In camera mea este curat si pace.Ea este mare si este primitoare ,ea asteapta mereu pe cineva pe care sa il primeasca cu drag.in camera este aer curat si este foarte placuta si linistita.desigur nu prea as vrea sa fac anunturi.Ea este calda.
-Sunt prietenos cand e vorba despre frumoasa mea camera.

larisa05: mersi
Alte întrebări interesante