Limba română, întrebare adresată de ramonaperioc, 8 ani în urmă

Redactați o compunere de 100 150 de cuvinte în care să aveți o secvență narativă și una dialogată în timpul orei de sport.
Va rog e urgent pt maine 21.11.2022 dau coroană vă rog!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de balanelena513
0

Răspuns:

Astăzi era cea mai mare zi Aveam sportul ora cea faina pt băieți dar cea nașpa pentru fete din păcate fetele nu suporta sportul mai ales ălea liceana dar j un contea sa copi in mici mereu vor iubiti sportul la cea mai mare nivel toți era faian la ora de sport

Explicație:

totul e fain la sport dar și rău

Răspuns de xxsupraxcelicaxx
0
Era marti. Aveam sport… Mie nu imi placea sportul, era mult prea solicitant si baietii râdeau de noi, fetele, cand trebuia sa dam o proba, pentru ca nu eram atat de atletice ca ei.
Sala de sport era foarte mare, intr un colt erau suprapuse cateva saltele, in fiecare capat se afla cate un cos de baschet, iar in spatele lor o poarta pentru fotbal. De a lungul sălii erau amplasate banci lungi de aproximativ 4 metri fiecare. In timp ce mergeam la ora alaturi de prietena mea cea mai buna care era si colega mea de banca, Mara, caraghiosul clasei a alergat printre noi, aproape facandu ne sa cădem pe jos. Mara a strigat:
-Ionut, vezi pe unde mergi! Puteam sa patim ceva…
-Scuzati-ma fetelor, nu am vrut sa intru in voi. spune el.
-E in regula, Ionut, dar ai grija data viitoare. l-am atenționat si eu.
-Asa o sa fac. Acum haideți ca se supara domnul profesor daca intarziem. raspunde Ionut.
Astfel, am inceput cu totii sa alergam spre sala de sport, unde profesorul ne aștepta.
Alte întrebări interesante