Limba română, întrebare adresată de marcela255576, 9 ani în urmă

redactati o compunere de 15-20 randuri despre o persoana hazlie care seamana cu pacala.(portret)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cabac01
2
O persoana hazlie mereu are accesoriul cel mai de pret, zâmbetul. Ar avea privirea blândă si fără intenții şirete, cu urechi mari care au auzit toate snoavele create de folclor. Parul i-ar fi ciufulit, nearanjat, iar obrajii rumeni si nasul mare.
Răspuns de Utilizator anonim
2
Pe vremuri,acum vreo 35 de ani intr-un sat traia un om sarac pe nume Ciudatel.Toata lumea radea cand vedea ce face si ce zice.In loc sa zica lucruri corecte zicea mereu cu o greseala ca sa isi amuze familia.
 Ciudatel era un om harnic,ca toti ceilalti din satul sau.Era impovarat de ani,era mic ca un pitic si lumea ii zice Elf.Era binefacut si traia in pace cu familia sa intr-o coliba mica.El se intelegea extraordinar de bine cu vecinii sai.Avea o curte micuta,dar foarte ingrijita incat lumea i-o lua exemplu.Era om  educat si amuzant.Avea riduri de la batranete.Era Glumetul Satului,gen Pacala.Cand cineva ii cerea fructe el aducea legume.A fost un clovn cand era tanar dar imbatranise.Era slabut dar zambea mereu,si nici lumea nu intelegea de ce zambea intruna.Frumusetea sufletului sau era o oglinda pentru el.

Utilizator anonim: AdElla ce clasa esti?
Utilizator anonim: Eu?
Utilizator anonim: A cincea....de ce,mă rog?
Utilizator anonim: pai si eu
Utilizator anonim: credeam ca esti o clasă mai mare
Alte întrebări interesante