Limba română, întrebare adresată de vladmcv99, 9 ani în urmă

Redactati o compunere de 15 randuri care sa povesteasca o intamplare , folositi cat mai multe numerale !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AdnanaBudeanu
3
Astazi este Duminica, o zii de wekend in care multi prefera sa mearga la stadion, sa priveasca meciurile de fotbal. In Duminica aceasta sunt mai putini oameni ca de obicei, in jure de 1000, deoarece vremea in ultimile 3 zile nu a fost foarte favorabile.
Toti spectatorii sunt entuziasmati la intratrea celor 22 de jucatori si binenteles a celor 3 arbitri. Acest moment a fost asteptat cu entuziasm de multe perosane chiar si de cei 200 de copii asejati la o loja speciala. Cei 2 antrenori saluta multimea care este in extaz. Meciul este foarte frumos dar parca s-a terminat foarte repede. Au fost marcate goluri in minutul 25 si 48, gazdele castigand un meci important. La final multimea pleaca acasa gandindu-se cu tristete la urmatoarele 5 zile de munca care vor urma.

AdnanaBudeanu: jur*
vladmcv99: multumesc mult
AdnanaBudeanu: coroana?
vladmcv99: mai astept un raspuns
AdnanaBudeanu: ok.. cu mare placere! :>
Răspuns de DragosSdm12
0
                                                 La bunici
    Odata,vara,eu si mama/tata ne-am gandit sa mergem la bunici.
     Era intr-o zi foarte calduroasa si numai buna sa mergem undeva.Eu vroiam sa merg la padure,dar mai bine este la bunici,deoarece acolo am cinci prieteni pe a doua strada a bunicii.Iar bunica are doi catelusi pe nume Jojo si Lisa care sunt foarte dragalasi si jucausi,mereu cand le arunc o mingiuta,sar dupa ea s-o prinda.Bunica mai are o iapa pe nume Sabrina,care este rapida si mare.In acea zi cand am mers la bunica am dat de doua pisici.Credeam ca sunt de pe strada,dar,bunica le-a adus de la o vecina,care sunt tare jucause si blanoase.
     La bunica mereu gasesc ceva distractiv.
Alte întrebări interesante