Limba română, întrebare adresată de AlexiaLorena11, 9 ani în urmă

redactati o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa folositi cuvintele ochi lacrimi si printul

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de the221bassasin
1

Printul se uita cu tristete la reflexia sa in oglinda. Oare mereu va arata asa? El stia ca nu isi va putea gasi iubirea in aceasta infatisare. Si fara aceasta, nu va putea scapa de mica problema a mastii oribile care ii acoperea toata fata.

Lacrimi incepura sa ii curga din ochi iar el se intoarse de la oginda, si se uita pe geam. Pe fata lui se putea citi mult mai mult decat tristetea cauzata de incrucatura in care se gasea, dar si lipsa sa de speranta ca se va rezolva cumva.

Vrajitoarea fusese foarte precisa: numai prin iubire I se va putea intoarce infatisarea inapoi la normal. Odata ce el va afla ce inseamna sa iti deschizi inima cu adevarat. Suna a cea mai mare prostie, nu? Asta credea si printul nostru.

Dintr-o data, uitandu-se pe geam cu lacrimi in ochii, albastrul gratios al irisului sau distrus de vraja, printul vazu ceva in departare. Si tot apropiindu-se, isi dadu seama ca era un prieten vechi. Care venea mereu cu vesti proaste.

Si atunci printul realiza ca nu era timpul sa se scufunde in tristate datorita infatisarii sale. Existau lucruri mai grave decat fostul sau par blond auriu si chipul de inger.

Razboiul se apropia, si cine stie, poate in mijlocul lui, avea sa gaseasca pe cineva care ii va rupe blestemul.

Alte întrebări interesante