Limba română, întrebare adresată de stefaniastefy6, 9 ani în urmă

Redactati o compunere de 150 de cuvinte in care sa prezentati o intamplare reala sau imaginara petrecuta la biblioteca!!!!!
VA ROGSA MA AJUTATI TREBUIE SA PLEC ACUM LA SCOALA!!!!!! AM NEVOIE LA ROMANA!!!!!!! DAU COROANA SI PUNCTE MULTE VA ROG FRUMOS!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaitacristea1
1
Eram in biblioteca imi cautam cartile pe care doream sa le citesc.Am intrebato pe doamna bibliotecara daca se mai gaseste unele dintre cati si mia raspuns ca da este.Am gasit cartile pe care vroiam sa le citesc .Am deschis o carte care se numea Cei trei Muschetari deschizand paginile am intrat intr-o lume imaginara .Eu iam vazut pe cei 2 muchetari iar al treilea nu exista ia eu am intrebat unde este al 3 muschetar ei miau raspuns nu mai este a plecat. Ei miau zis daca vreau sa ii ajut pe ei sa il apere pe rege de dusmanul sau.Dupa ce il invinsem pe dusmanul sau noi am fost recompensati si am trait bine.
Dupa ce terminasem povestea eu am realizat ca am fost in alta lume. Am terminat de citit cartea eu iam multumit doamnei de carte si am plecat acasa
Alte întrebări interesante