Limba română, întrebare adresată de Moon2005Night, 8 ani în urmă

Redactati o compunere de aproximativ 15 rănduri, în care sa prezentati o întamplare amuzanta.
VA ROG. E URGENT!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GrigoreAndreea1
2

Eram cu familia si ne pregatim bagajul pentru a pleca undeva,  dar mie mi-a vinit in minte intamplarea cu valiza: ,,Aveam patru ani, si am plecat  cu parintii intr-o excursie.Lucrurile care le luam cu noi erau asezate puse frumos pe pat .Langa ele era valiza.Saream in sus vesela langa mama .Aceasta a iesit din camera, iar eu am intrat in valiza si am pus-o pe sora mea mai mare de 6 ani sa traga fermoarul valizei.Valiza s-a inchis. Taceam , nu am scos nici un sunet ,fara sa stiu ca eram in pericol.Cand a revenit, mama a inceput sa strige si sa ma caute . A vrut sa ma caute sub haine si a impins valiza.Atunci si-a dat seam ce era  mai grea decat inainte .
-Sa trimitem valiza prin posta , a spus ea .
Auzind asta am strigat si mama a deschis valiza .Am ras si eu si ea , ca puteam sa fiu trimis prin posta, dar mama m-a si certat, spunandu-mi sa nu mai fac asta , pentru ca e periculos chiar daca pentru mine e amuzant .( eavem 4 ani ,ce sa stiuu , eram doar un copil )
De fieacre data cand imi aduc aminte de intamplareaa ma apuca un ras din ala care nu pot sa il controlez :)) ....... Sper sa-ti placa compunerea mea , chiar s-a petrecut inatamplarea asta de mult , cand avem doar 4 anisori ... si inca o tin minte nu o pot uita ..



GrigoreAndreea1: Ti-am scris compunerea asta , ca sa imi maia duc o data aminte de nazdravania mea si sa mai rad o adata :)))) hah ce timpuri ...sper sa.ti placa
Moon2005Night: Multumesc mult si wow ce intamplare!
GrigoreAndreea1: Cu drag , stiuuu e o intamplare care am trait-o si as vrea sa o mai traiesc inca o data , de aia ti.am povestito ca sa mai rad cum am ras atunci :))
Alte întrebări interesante