Limba română, întrebare adresată de cristinadavid48, 8 ani în urmă

Redactați o compunere de minim 300 de cuvinte în care să vă exprimați opinia față despre importanța comunicării în zilele noastre . Va rog frumos !​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de PISCUTZAPIS
2

Răspuns:

Pentru mine a comunica este foarte important deoarece daca oamenii nu ar comunica unii cu alții societatea ar fii muta, nu am putea sa ne împărtășim informații, idei si multe altele.

De multe ori simțim nevoia sa comunicam pentru ca atunci când stai singur doar tu si cu gândurile tale nu ai cum sa aflii poate alta persoana singuratica are nevoie o doar noi si nu am vedea cum e restul societății.

In zilele noastre se comunica foarte des, fie online fie fizic cu vecinul sau cu vreun prieten. Ar trebui sa ne bucuram ca in ziua de azi exista atâtea moduri de comunicare pentru ca mai demult lumea nu avea atâtea idei de împărțit din lipsa de comunicare, dar in ziua de azi comunicarea este importanta din acest motiv.

Mulți adolescenți din ziua de azi ajung in depresie sau cu alte probleme din lipsa de comunicare, din lipsa de înțelegere pentru ca uneori si unii adolescenți din anumite motive ajung sa se închidă in ei si sa nu mai dorească sa comunice cu nimeni, desi comunicarea fie cu un părinte sau un psiholog este importanta pentru ca poți primii sfaturi sau recomandări sa te simți mai bine in momentele in care dai de greu. Omul mereu va dori sa comunice cu cineva oricât de singur ar fii si nu ar avea populație in zona ar găsi pe cineva din online pentru ca comunicarea in ziua de azi dar si in trecut este cheia pentru ca astfel societatea nu funcționează din niciun punct de vedere.

In parlament, intr o firma, intr o familie se comunica mereu pentru ca comunicarea este punctul forte pentru a te înțelege cu cineva, daca un cuplu se cearta doar comunicarea ii mai poate scoate din aceasta problema sau, daca niște prieteni se cearta din cauza unor idei diferite, doar comunicarea o sa i ajute petru ca, comunicând isi pot exprima emoțiile sentimentele, ideile si gândurile si pot ajunge la un punct comun.

Inca din cele mai vechi timpuri comunicarea a fost importanta si de accea, consider ca si in ziua de azi comunicarea are o importanta mare pentru a creea o societate.

Explicație:

Sper ca te am ajutat, nu știu dacă are minimul de 300 de cuvinte dar am încercat măcar


cristinadavid48: Mersii !
Alte întrebări interesante