Limba română, întrebare adresată de emili41, 8 ani în urmă

redactați o compunere de minimum 150 de cuvinte cu întâmplarea zilei de naștere unde trebuie să folosiți textul narativ textul descriptiv textul explicativ 24 august plizzz dau coroana vă rog am text și dacă nu fac compunerea iau un punct în minus​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marinette1511
1

ziua mea de naștere

Pe 24 august ,când a fost ziua mea ,am mers cu prietenii mei la gradina zoologica din centrul orașului, acolo erau tot felul de animale: tigrii, maimuțe ,lei ,etc.

Acolo am văzut o lama pe nume Irina ,era alba ,foarte pufoasa ,avea o blana alba , avea si niște ochii mari și bulbucați , când m-a văzut prima reacție a ei a fost sa vina înspre mine și sa se uite cu ochii ei mari, era foarte prietenoasa. Îngrijitorii de acolo mi-au zis ca are deja saptesprezece ani și ca este bătrână ,iar apoi mi-au dat niște ierburi ca sa-i dau sa mănânce, lama pe nume Irina a fost foarte fericita când a văzut ca ii dau sa mănânce, după douăzeci de minute a trebuit sa plecam. Acolo am mai vazut și niște veverițe, cu o cozi mari și pufoase care erau și ele de asemenea foarte prietenoase.La sfârșitul zilei a trebuit sa plecam ,eu cel puțin m-am distrat foarte mult văzând animalele de acolo.


emili41: ms
Alte întrebări interesante