Limba română, întrebare adresată de davidut22, 8 ani în urmă

Redactati o recenzie a unui film sau o carte in min 150 de cuvinte !!!! pls repede ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihailaanamaria4
36

Răspuns:Cartea : ,, 20.000 de leghe sub mări" de Jules Verne

Explicație: Acesta carte a fost interesanta , fiind descrise călătoria canadianului Ned Land , naturalistului francez Aronnax si ajutorului său Conseil la bordul submarinului famille Nautilus, sub comanda căpitanului Nemo.

Chiar dacă aventurile prin care sunt fantastice , mie mi se pare ca unele aspecte si actiuni prezentate nu sunt suficient de credibile. Oficierea înmormântării sub apa, pădurea subacvatica si mărimea gigantice perle găsite in Marea Mediterana par de-assassination dreptul parti ale unui vis creat de subconștientul unui om a carui imaginatie este nemărginita.

Aflarea identității căpitanului Nemo ca prinț indian mi s-a parut putin cam prea nerealistica . Disparitia sa si a echipajului său în timpul furtunii mi s-a părut putin cam neobisnuita, deoarece nu s-a gasit ramasite ale submarinului sau orice dovada a naufragierii sale , fiindcă aproape nimeni nu ar fi putut sa ii supraviețuiască. Desi Aronnax, Ned si Conseil au supraviețuit, a fost datorita faptului ca au naufragiat pe o coasta unde au fost salvati de un pescar. In ciuda acestor aspecte , Calatorie parcurs de ei a creat senzatia ca omul poate sa ajunga oriunde doreste prin propria decizie si putere

Alte întrebări interesante