Limba română, întrebare adresată de alinalex45, 8 ani în urmă

Redactati o scrisoare catre SARS-COV-2(virusul care provoaca boala covid-19 si din cauza caruia cursurile sunt suspendate).30de randuri.
E urgent daucoronita.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adinaelena157pl
1

Heu virusule iti trimit aceasat scrisoare ca sa te rog sa nu ne mai imbolnavesti pe toti ca sa ne putem duce si noi la scoala si sa ne putem bucura de aceasta vreme mirifica (minunata) ca si noi copi sa putem iesi din casa si sa ne juca impreuna de rugam pleaca din tara nuastra ci si din celelalte tari si lasane sa ducem o viata normala si sa ne lasi pe toti asa cum suntem sanatosi si nevatamati si lasa si pe cei in varsta sa mai traiasca si nu numai pe ei ci si pe noi toti oameni sa ne bucuram de aceasta viata frumuasa .

Sper sa mi asculti sfatul si sa pleci din tara nuastra si din celelalte tari si sa ne lasi sanatosi si nevatamati .

cu drag

..........

Explicație:

sper ca te am ajutat


ara2007: nu și 30 de randuri
ara2007: nu ai *
adinaelena157pl: am vazut , nu mai aveam idei ,scuze atat sm putut sa fac daca e bine bine daca nu tot bine
Răspuns de ara2007
2

Virusule,

Îți scriu această scrisoare deoarece din pricina ta s-au suspendat cursurile, ne este interzis să ieșim afară pentru a nu te întâlni și, de asemenea curajoșii eroi în alb, adică medicii, sunt nevoiți să se sacrifice pentru noi. Unii spun ești creat în laborator, alții spun că provii de la animale, iar, în cele din urmă, alte persoane spun că vei dispărea în momentul în care își va face apariția căldura. Recent, am văzut un filmuleț în care un om presupunea că tu ai venit aici, în lumea noastră, pentru a ne apropia pentru că, în ultimele decenii, oamenii s-au tot depărtat, certurile dintre ei fiind tot mai dese. Eu nu știu ce să cred fiindcă în ultima vreme au apărut tot felul de știri false despre tine. Ceea ce știu sigur este că mulți oameni au murit din cauza ta, sute de mii sunt încă infectați, dar, din fericire, există și destul de mulți oameni care s-au vindecat. Printre țările care sunt cele mai afectate se numără China, Italia și Statele Unite ale Americii. Eu sunt din România, o țară din Europa, care are destul de multe cazuri cu infectări și, din păcate, există și oamenii decedați. Eu încerc să mă protejez cât de bine pot deoarece stau acasă, îmi spăl și îmi dezinfectez mâinile foarte bine și încerc să nu iau contact cu toate obiectele care îmi ies în cale. În opinia mea, consider că într-o zi vom scăpa de tine, de acest inamic invizibil, care a oprit timpul în loc, provocând multe lucruri neplăcute, iar acea zi va rămâne în istorie.

Sper că te-am ajutat! Coroană?

Alte întrebări interesante