Limba română, întrebare adresată de olariovanca55, 8 ani în urmă

Redactați un eseu de 400 de cuvinte cu titlul Eu și lumea
Dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralucacraioveanu2508
0

Răspuns:

Eu si lumea

Pământul, deseori este poluat, deseori este aruncat la gunoi, datorita noua, oamenii. Pământul ne dariue tot ce ne trebuie:hrana, apa, haine și absolut to ce ne trebuie. Iar, noi deseori nu i întoarcem binele pe care îl merita.

Eu, deseori încerc sa protejez mediul înconjurător, fiindcă dacă îmi protejez planeta, asta înseamnă că mă protejez și pe mine. Deseori, stau și ma gândesc, de ce majoritatea oamenilor nu ai un comportament civilizat, Chai dacă ei se numesc "civilizati'', dar asta, doar cu numele. Când ma întorc de la școală, spre casa mea, observ copii care arunca deșeuri poluante pe drum, în spatiile verzi și alte locuri special amenajate pentru înfrumusețarea orașului și pentru a putea fi cât mai aproape de matura. Deși, încerc de multe ori sa le spun sa nu mai arunce gunoaie pe jos, eu nu ma pot înțelege...

Într-o zi m-am gândit ca să fac eu niște pliante, frumos împăturite și vine decorate și sa le împart pe la casele oamenilor, în ele scriind un mic slogan "Dacă doriți sa fiți protejat și mereu sănătos, protejați și dumneavoastră Planeta Pământ"... Peste câteva zile am văzut acei copilași care deseori aruncau deșeuri pe jos, ca acum le punea în coșuri special amenajate pentru fiecare categorie de gunoi.

M-am bucurat ca am putut face ceva bun pentru mediul înconjurător, și am putut aduce mai mulți membrii la aceasta cunoștință despre împiedicarea poluării.


ralucacraioveanu2508: sper sa te ajute.... nu mi a venit alt ceva :/
Alte întrebări interesante