Limba română, întrebare adresată de danieladiaconu124, 8 ani în urmă

redactati un text cu titlul "Viata s-a mutat pe internet " va rog cat de repede posibil !​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de evelin35
2

Răspuns:

Viața s-a mutat pe internet :

De când a apărut tehnologia și internetul viața noastră s-a mutat pe internet . Sunt diferite aplicați pe care oamenii la fiecare pas pe care îl fac postează pe acea aplicație . Întradevăr internetul ne ajuta cu informații ,dar ne dăunează grav sănătății noastre . Uni au devenit dependenții de telefoane .

Din perspectiva mea o ora in fiecare zi pe internet sau tehnologie ajunge . Noi nu ne dăm seama ,dar din cauza tehnologiei obosim mult prea repede și nu ne mai putem concentra cum o făceam înainte . Ne plângem că ne doare capul sau că vedem în ceață și ajungem sa purtam ochelari. Uni au ajuns sa posteze zilnic pe internet cea ce fac . La fiecare pas făcut postează pe internet .

Multi copii au murit din cauza tehnologiei ,dar noi nu incercam să renunțăm la ea . De ce? Pentru că ,am inceput sa fim dependenti de tehnologie și internet . Vom ajunge sa nu mai ieșim afară ,sa stăm toată ziua cu ochii in telefon . Mai ales acum cu pandemia asta și cu școala online e și mai rău . Stăm de dimineata până seara pe telefon ca sa ne facem temele . Nu e ok așa .

Ne facem rău noi singuri fara să ne dăm seama . Ar trebui macar sâmbătă și duminică să le lăsăm deoparte și să ieșim puțin la aier curt . Sa facem diferite activități sa lăsăm tehnologia deoparte ,macar pentru câteva zile .

Sper că te-am ajutat!!


danieladiaconu124: Multumesc!
Alte întrebări interesante