Limba română, întrebare adresată de em6045013, 8 ani în urmă

Redactati un text de minim 10 randuri in care sa va inchipuiti o intamplare care sa aiba ca personaje o floare si un extraterestru. AM NEVOIE DE EL MAINE! VA ROG SA MA AJUTATI SI VA VOI AJUTA SI EU !​


em6045013: Ma poti ajuta?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maria9088
1

Un extraterestru se plimba linistit si in acelasi timp plictisit pe pamant. Scopul lui era sa gaseasca ceva de mancare pentru ca era infometat.

In timp ce se plimba, intalneste o floare. Parea foarte trista. Extraterestul inearca sa comunice cu ea. Aceasta ii spune cat de deshidratata este datorita faptului ca nu a plouat de cateva zile, iar copiii care obisnuiau sa vina sa aiba grija de ea, au disparut si nu i-a mai vazut de mult timp. Extraterestului ii s-a facut mila de aceasta si a plecat in cautare de apa. Dupa putin timp gaseste o fantana. Se apropie de ea, iar in cale ii apare o vrajitoare care vrea ceva in shimb pentru paharul de apa care urma sa i-l ofere. Extraterestrul a pus in joc nava lui spatiala. Vrajitoarea a fost multumita. Intr-un final, ajunge cu paharul de apa la floare. In momentul in care aceasta a fost udata, s-a transformat intr-o printesa frumoasa care isi dorea sa il rasplateasca pe extraterestru, l-a invitat la o masa bogata in padure alaturi de mai multe animale prietenoase.

La ospat acesta a aflat ca vrajitoarea de la fantana era defapt sora vitrega a printesei, iar animalele au vrut sa-l ajute pe extraterestru sa ajunga pe planeta lui. Acestea au dat buzna peste vrajitoare si i-au furat nava.

Extraterestru a ajuns acasa, dar a continuat sa ramana prieten cu printesa.

Alte întrebări interesante