Limba română, întrebare adresată de betonarmat47, 8 ani în urmă

Redacteazã, in 100- 150 de cuvinte o scrisoare adresatã unui prieten din strãinatate prin care îi vorbeşti despre România, invitându-l sã viziteze ţara .


betonarmat47: Va rog ajutatima .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adaplescan50
2

Răspuns:

Draga prieten,(poti scrie numele persoanei )

Iti adresez o scrisoare pentru a te invita pentru o vizită în România. Este o țară frumoasa cu multe zone turistice si as vrea sa împărtășesc cu tine câteva din momentele mele de călătorie.

Vreau sa vizitezi orasele mele preferate din țară ,Sibiu,Brașov,Iași și Suceava .Dar m-as bucura enorm sa vad împreună cu tine si celelalte orase pe care nu le-am văzut niciodată.Tocmai ce am facut rost de câteva bilete in cateva orase care au o zonă turistică bine evoluată si vizitată de multi străini.As dori sa folosim biletele cumpărate pentru a vizita grădină botanică din Galați dar si gradina Zoologica si mersul cu barca in Sibiu.

M-aș bucura să stiu ca vrei sa vizitezi această țară si sper sa iti placa la fel de mult cum imi place mie.

Te astept!

Cu drag ....!

Răspuns de utilizator888
0

Răspuns:

Draga Andrei,

Îți scriu cu dor in suflet, cu speranța ca ai sa vii sa vizitezi România si sa vezi cu ochii tai toate frumusețile ei. Romania este o țară frumoasă, cu orase si locuri exceptionale si istorice de vizitat. Ce ar fi daca am merge amândoi intr-o călătorie, sa facem sejurul țării? As fi ghidul turistic perfect pentru tine! Ti-as povesti despre istoria orașelor, despre regii si domnii care au domnit odata in vechea Țara Românească, despre cultura, obiceiuri si tradiții, despre tot ce e frumos in România! In plus,mancarea traditionala de la noi este cea mai buna! Știai ca Petrache Poenaru a inventat stiloul in 1827?Si da, el este român!

Doar imagineaza-ti cat de mult ne am distra daca ai vrea sa călătorim prin Romania! Sper ca ești bine si sănătos si de abia aștept sa ne vedem cat de curând!

Cu drag,prietenul tau Ion

Alte întrebări interesante