Limba română, întrebare adresată de Alexandrull14, 8 ani în urmă

Redacteaza,in 100-250 cuvinte,o compunere in care sa povestesti o intamplare reala sau imaginara petrecuta intr-un cinematograf.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lili9petres
1

Intr-o sambata, eu si prietenii mei ne-am hotarat sa mergem la cinematograf pentru a vedea un film.

Am platit biletele si am intrat ,apoi am mers sa cumparam popcorn si suc de la stand-ul acelea.

Dupa ce am cumparat gustarile am intrat in sala in care se difuza filmul .Ne-am asezat in locurile noastre si filmul incepu.Ne-a placut foarte tare filmul,care apropo a fost unul de animatie, dar spre mijlocul filmului am varsat toate floricelele pe jos , iar toata sala a imceput sa rada.La inceput m-am simtit prost ,dar dupa aceea am inceput sa rad si eu .

Aceasta intamplare mi-a atras atentia spre faptul ca trebuie sa fiu mai atent in astfel de imprejurimi.

Răspuns de anonimus3186
0
Aproape de inceputul vacantei, ne-am adunat toti prietenii ca sa discutam plecarea noastra la cinematograf.
Cand veni ziua de plecare, impreuna cu ceilalti ne-am pornit mai inainte ca sa avem destul timp sa luam mici gustari. Deasemenea, ne-am decis sa luam deja de acolo toate biletele necesare. Aveam nevoie de 8 bilete. Insa, dintr-o data omul care vindea biletele ne-a anuntat ca au ramas doar 7 bilete. Nu stiam ce sa facem, nu ne puteam decide, pentru ca vroiam sa fim toti la film. Atunci am decis ca eu sa spun ca am o treaba importanta de facut, doar ca sa pot da biletul meu altcuiva ca sa se bucure de film. Atunci prietenii mei au spus ca e mai bine sa plecam toti in alta parte ca sa putem sta toti impreuna, ci nu separat. Dupa ne-am pornit in parc. Am vrut sa plecam la masini, insa nu toti erau de acord si atunci ne-a venit ideea ca sa gasim o ocupatie comuna ca sa ne placa tuturor. Pana la sfarsit chiar daca nu am fost la cinematograf, in schimb ne-am distrat impreuna. Ne-am simtit minunat si am decis sa mai iesim asa intr-o zi.
Alte întrebări interesante