Limba română, întrebare adresată de karinapop24, 9 ani în urmă

Redacteaza in 150-250 de cuvinte o compunere in care sa descrii o livada inflorita intr-o zi de primavara.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ale12361
12
Livada bunicii e cel mai frumos loc.Pasari voioase zboară din creanga in cidipind un cântec vesel ce îți încânta ziua.In aer plutești mireasma florilor proaspete de cires.Musculite vesele dau târcoale florilor.
In crangurile mici de flori zburda veseli fluturi colorați.
Răul de lângă livada curge domol.Din când in când câte un peștișor întârziat mai sare deasupra apei.Nicaieri nu-i mai frumos ca la livada bunicuței!
Mai ales primavara
Răspuns de Dolar19
9
Este o zi de primavara! Este o zi ca si alta.Eu si fratele meu suntem in livada si cultivam mere pere si prune.Mama noastra este in casa si ne priveste bucuroasa ca noi cultivam din livada fructe.Tata.l nostru lucreaza cu noi in livada.El este un bun viticultor si noi am invatat sa cultivam de la el.Visul meu este sa fiu cel mai bun culegator din sat! Noi suntem o echipa buna de vicultori si ne descurcam cu orice problema in livada.Venise un copil si ii intreaba: -Voi sunteti vicultori din sat? -Nu, noi suntem ce.i mai buni culegatori din sat! -Puteti sa-mi ajutati familia? -Da,desigur!Terminam aici repede si vom veni! -Bn!Larevedere -Larevedere Si asa baiatul si.a inceput cariera,si tot asa a fost chemat de vecini din sate si apoi de oamenii din alte parti si a ajuns un mare vicultor si si.a dus visul la capat. Si.a punctul inseamna bara asta - am pus la mai multe cuvinte asta
Alte întrebări interesante