Limba română, întrebare adresată de vivifelea, 9 ani în urmă

Redacteaza, in 150-250 de cuvinte, o naratiune in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara legata de sarbatorile de iarna.
Va rog cat mai repede!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeamone321
9
Este 24 decembrie Ajunul Crăciunului, pregatirile sunt în toi iar toată lumea este gata de petrecere. Eu și fratele meu așteptăm liniștiti lângă foc sa vina bunica și să ne citească povestea de Crăciun. În fiecare an este aceiași dar de fiecare data ne prefacem ca ne place doar ca sa fim cuminți și respectuoși pentru a putea primi cadouri de la Moș Crăciun.
În bucătărie pregatirile sunt în toi, tata scoate puiul umplut de la cuptor iar mama pregătește delicioasele prăjiturele de ciocolata care în acestă noapte îl vor aștepta pe Moșu alături de un pahar mare de lapte. Verișoara noastră se pregătește să împodobesca bradul dar Cezar, câinele nostru i cam da bătăi de cap. A reușit să intre în casă iar acum aleargă prin toată camera după un glob rosu, se pare ca i se pare interesant. Iar Elena încearcă să ia globul de la el fără niciun rezultat reușind să dărâme bradul cu greu făcut să stea în picioare de tata.
Nu știu cum va reuși Elena sa ia globul de la Cezar dar știu sigur cine nu va primi ce vrea de la moșu!!

vivifelea: multumesc
andreeamone321: cu plăcere
Alte întrebări interesante