Limba română, întrebare adresată de AnonymousXD, 9 ani în urmă

Redacteaza, in 150-250 de cuvinte, o naratiune in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta in timpul unei vacante. In compunerea ta, trebuie:
-sa relatezi o intamplare, respectand succesiunea logica a evenimentelor.
-sa precizezi doua elemente ale contextului spatio-temporal
-sa ai un continut adecvat cerintei
-sa respecti precizarea privind numarul de cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
12

249 cuvinte

INTRODUCERE:

  Soarele din ce în ce mai puternic anunța o vară călduroasă. Pentru că orașul devenise prea dogoritor, părinții mei s-au hotărât să mergem la mare.  

CUPRINS:

  Odată ajunși, părinții mei au găsit cazare la o bătrânică drăguță care avea casa chiar lângă mare. Auzeam valurile care se spărgeau de mal și eram încântată! Când am privit-o de la distanță, am simțit o admirație atât de mare pentru mare!  Mi-a fost puțin frică de apă, dar tata mă ținea de mână și mi-a pus colacul roz. Ne-am avântat în mare și a fost superb! Am ieșit și am stat la soare, apoi am vrut iar în mare! Am fugit fără colac, crezând că o să fiu cea mai bună înotătoare. Părinții m-au scăpat o clipă din ochi și când m-au văzut în mare singură și fără colac, au înlemnit. Au strigat după mine disperați. M-am avântat prea tare și nu am mai simțit nisipul sub picioare. M-am zbătut și am strigat după ajutor.Din fericire, o doamnă m-a luat în brațe și m-a salvat. M-a dus la părinții care se întreptau speriați spre mine. Doamna era o înotătoare foarte bună și mi-a spus că o să îmi dea câteva lecții dacă promit că nu mai fug niciodată singură în mare.  

ÎNCHEIERE:

   Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav! Am învățat să nu mă avânt în mare dacă nu știu să înot cu adevărat. Tot răul spre bine, pentru că în acea vacanță am învățat să înot cu acea doamnă care mi-a salvat viața!

Alte întrebări interesante