Limba română, întrebare adresată de lorena33, 9 ani în urmă

Redacteaza in 150-250 de cuvinte o naratiune in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta intr-o biblioteca.
Va rog ajutati.ma nu am inspiratie :))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adelinahanganu
663
                                     La biblioteca

   In vacanta de vara m-am decis sa merg la biblioteca. Acest fapt nu se datora din cauza ca ploua afara, chiar din contra, afara era un soare superb, dar din cauza ca am avut multe astfel de zile, m-am hotărât sa fac ceva nou: o vizita la biblioteca.
   Mersul la biblioteca a fost ceva nou pentru mine, dar după ce am intrat, am salutat-o pe doamna bibliotecara si mi-am facut abonamentul, am inceput sa ma plimb printre rafturile cu carti. Plimbandu-ma printre ele, am descoperit cata munca necesita scrierea unei simple carti. Am luat o carte in mana, mai exact "Poezii" de Mihai Eminescu si am rasfoit-o cu grija. am imprumutat doua carti pentru acasa si le-am citit cu mare interes.
    Dupa aceea, am inceput sa pretuiesc foarte mult cartile, cititul si autorii. Doresc sa imi fac un viitor stralucit si stiu ca doar cartea ma va ajuta!  Daca ea imi va fi alaturi in formarea mea, de ce sa nu o citesc cu drag?

lorena33: multumeeessc mult! :)) :))
Alte întrebări interesante