Limba română, întrebare adresată de Denitrifan, 9 ani în urmă

Redacteaza, in 150-250 de cuvinte o scurta naratiune in care sa prezinti o intamlare reala sau imaginara petrecuta in timpul derularii unui proiect scolar.


Va rog sa ma ajutati. Am mare nevoie!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mirela27
514
Era o zi frumoasa de primavara, iar eu impreuna cu colegii mei de clasa  aveam sa prezentam in ziua aceea un proiect la biologie. Acel proiect ne influenta notele, iar asta ne-a determinat sa muncim din greu la acesta. 
Proiectul era despre anotimpul primavara, fenomenele naturii ce au loc in aceasta perioada, animalele care isi fac aparitia si miile de flori. 
Era o tema interesanta pentru proiect si tuturor colegilor ne-a facut placere sa muncim la el. 
Sosise acea zi importanta. In timp ce veneam spre scoala inceput o ploaie puternica.Insa ajunsesem cu bine. Toti asteptau sa le prezentam proiectul nostru. 
In timpul derularii proiectului nostru scolar, observam ca scrisul, datorita ploii, s-a sters. Ne-am panicat pe moment si aveam de gand sa renuntam la prezentarea acestuia. Toti se uitau curiosi la noi, nestiind ce s-a intamplat. Eu cu colegii mei, vrand sa nu dezamagim persoanele care de-abia asteptau proiectul nostru, am continuat sa povestim despre anotimpul  primavara. Cu totii am avut noroc, pentru ca am retinut marea parte din informatiile luate de pe Internet si astfel am luat note foarte bune si toata lumea ne-a felicitat pentru efortul depus.
Cu toate acestea... a fost o experienta uimitoare si nu voi uita niciodata această întamplare. 

Cam asta este compunerea. Sper ca îti va placea. Succes la scoala!


Mirela27: O pot reface, daca nu este pe placul tău.
Alte întrebări interesante