Limba română, întrebare adresată de RoJapanCreation, 9 ani în urmă

Redacteaza, in 150-300 de cuv , o naratiune in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta cu ocazia unei vizite intr-o zona turistica .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mäyä055
5
Valul marii''
Era o zi frumoasa de vacanta de vara, in care stateam la plaja si ma relaxam dupa un an scolar incarcat.
Soarele ardea cu puterea unui foc de iulie, iar briza incerca in zadar sa-i stearga din dogoare. Doar valurile marii pareau speranta de racoare si zgomotul lor atunci cand ajungeau la mal m-au trezit din visare. Mi-am luat prietena si am intrat in apa, incercand sa ne racorim un pic. Nici nu-mi trecea prin cap ca ea nu stie sa inoate, asa ca m-am departat un pic de ea si m-am lasat in leaganul valurilor. Dint-o data aud strigate de ajutor si o vad panicata si dezechilibrata. Am ajuns la ea cat am putut de repede si impreuna cu un baiat care vazuse si el ce se intampla, am scos-o pe mal.
Din fericire totul a fost mai mult o sperietura groaznica, prietena mea nu patise nimic, dar s-a speriat cand a lovit-o un val si cum stia ca nu invatase sa inoate, a strigat dupa ajutor. A fost momentul in care am realizat ce se putea intampla daca nu interveneam repede, iar aceasta intamplare pot spune ca m-a maturizat, gandesc altfel acum.
Sper ca te-am ajutat. Coroana??

RoJapanCreation: e amuzant ca e luata de pe Brainly
Alte întrebări interesante