Limba română, întrebare adresată de CostelAlexandru, 8 ani în urmă

Redacteaza, in 20-30 de randuri, o nartiune in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara in timpul careia a fost necesara o actiune de prim ajutor.

In compunerea ta, trebuie:
-sa relatezi o itamplare respectand succesiunea logica a evenimentelor;
-sa precizezi doua elemente ale contextului spati-temporal;
-sa ai un continut adecvat cerintei;
-sa respecti precizarea referitoare la numarul de randui.
!PENTRU CEA MAI FRUMOASA COMPUNERE VOI OFERI COROANA AS VREA SA FII CAT MA FRUMOASA MULTUMESC!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de superunicorn18
0

Răspuns:

E o zi frumoasa de toamna ,.mă plimbam prin parc , vântul îmi înroșea nasul , frunzele dansau in vânt , iar copii se jucau cu bărcile la malul lacului din barc .

Mă așez pe-o bancă cu gândul că în această zi să-mi termin cartea sunt la pagina 78...Colț alb este salvat din ghiarele tâlharului și îngrijit ....Mai , ce mai câine și ce mai ok un adevărat erou căci i sa făcut milă de bietul câine .

Acum sunt la pagina 100 dar un scâncet mia distras atenția , era un biet caine frumos as putea spune , daca priveai pe sub stratul gros de murdărie .Era slab și plin de rani . L-am luat acasă , i-am îngrijit rănile , l-am hrănit , și i-am pus un nume ..Colț -Alb deoarece soarta a făcut că eu să-l găsesc pe micul animăluț când eu citeam despre aventurile unui câine pe nume colt alb (de asemenea acest caiet semana leit cu cel de pe coparte

cărții )

Și de atunci suntem tot împreună , ne plimbam in fiecare zi in parcul in care micul cățel și a găsit" eroul " ce avea să-i devine stăpân sau cum îmi place mie so spun , prieten

sper că te-am ajutat ,


Ely1305: Costel Alexandru ar trebuii să cauti in carți, nu să ceri ajutorul altora sau sa ceri doar idei și restul să faci tu. De exemplu cineva se înneaca și tu ce faci in acel moment?
superunicorn18: ok
Alte întrebări interesante