Limba română, întrebare adresată de mirelaalungulesei, 8 ani în urmă

redacteaza in 40-70 de cuvinte un text descriptiv in care sa prezinti primele impresii ale astronautilor ajuns pe luna utilizand doua predicate nominale diferite pe care le vei sublinia
urgent dau coroana ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raytheweeb
10

Răspuns:

Misiunea de a ajuns pe Lună, într-adevăr, a fost un real succes! Cei doi astronauți americani, Neil Armstrong și Buzz Aldrin, eu coborât de pe orbita lunară într-o micuță capsulă spațială numită Eagle("Vulturul"). Apollo avea o tehnologie rudimentară. Puterea computerului de la bordul navei era echivalentă cu cea a unui ceas de mână digital modern. Iar capacitatea totală a computerelor din Centrul de Comandă al misiunii, ce se afla în Huston, cu siguranță nu o depășea pe cea a unui laptop din zilele noastre. Pe atunci, astronauți navigau cu ajutorul unor hărți de hârtie. Misiunea nu a fost lipsită de complicații, la aterizare Buzz Aldrin a rezolvat problema băgând un pix în panou. Dar, cu toate acestea misiunea se poate numi un succes. La aterizarea în Oceanul Pacific, acesta părea neclintit până la impactul cu nava, când cei 2 Neil Armstrong și Buzz Aldrin au ieșit la suprafață, mulțimea era învăluită într-o tăcere și o tensiune pentru aflarea veștii, dacă cei doi au ajuns sau nu pe Lună. După declararea reușitei, cei doi au rămas adânc întipăriți în istorie!


mirelaalungulesei: scuze dar nu ai alta ?
raytheweeb: Armstrong și Aldrin s-au uitat unul la altul uimiți de reușita lor și au strigat unul la altul: Am ajuns pe luna!! totul era gri , nici plante nu erau, nici animale, totul era posomorât.
raytheweeb: poți sa mai continui dacă vrei
mirelaalungulesei: ok ms
raytheweeb: cu mare drag :)
Alte întrebări interesante