Limba română, întrebare adresată de AAA33333333, 8 ani în urmă

Redactează, în 50 – 100 de cuvinte,un comentariu al unei cărți sau o prezentare a unui film în care personajele sunt animale.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MariaPerlia
1

Explicație:

Cartea Fridolin

De ziua lui, Fridolin, un teckel primește o frumoasă zgardă roșie cu ținte aurii. Dar bucuria se transformă rapid în groază, când constată că toți câinii din oraș îl fugăresc ca să-i ia zgarda. Fridolin scapă, dar își dă seama cu disperare că a pierdut zgarda. Așa că pornește în căutarea ei, fiindcă acasă nu se poate întoarce așa. Însă aventurile abia acum încep.

~ google ~

Cartea Fridolin este o carte care nu se lasă din mână. Fiind mereu într-o continuă aventură și căutare dar și dând dovadă de curaj și inteligență Fridolin personajul principal are un adevărat drum cu obstacole de parcurs pentru a se întoarce acasă. În drumul său dă de mai multe personaje care îl ajută cu diverse informații legate de locul unde este văzută ultima dată zgarda de asemenea Fridolin la rândul lui ajută personajele. Cartea este foarte amuzantă oferind o notă de umor întregi situați, de asemenea ea este axată mai mult pe călătoria și transformarea lui Fridolin care într-un final se întoarce acasă cu zgarda dupa câțiva ani.

Sper ca te am ajutat măcar cu inspirație

Alte întrebări interesante