Limba română, întrebare adresată de wandamaximoff, 7 ani în urmă

Redactează, în 70-130 de cuvinte, un text narativ în care să prezinți o întâmplare reală sau imaginară, folosind persoana I singular, petrecută în timpul vizitării unei fabrici de ciocolată.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de narcisconst
0

Răspuns: Eram foarte încântat când am aflat că vom vizita o fabrică de ciocolată. Îmi place foarte mult ciocolata și nu puteam aștepta să văd cum este fabricată.

Am fost întâmpinat de un ghid la intrarea în fabrică și am primit echipamentul necesar pentru a ne proteja în timpul vizitei. Am fost dus într-o sală mare, unde am văzut o linie de producție imensă. Acolo, am aflat despre procesul de fabricație și despre ingrediente. Am văzut cum boabele de cacao sunt tocate, transformate în pastă și apoi amestecate cu zahăr și alte ingrediente.

Însă cel mai interesant moment a fost când am ajuns la secțiunea de turnare. Am văzut cum ciocolata lichidă este turnată în forme și apoi răcită și ambalată. A fost fascinant să văd această operațiune la scară industrială.

Am plecat de acolo cu o cutie plină cu ciocolată proaspătă, pe care am împărțit-o cu familia mea. A fost o experiență minunată și am învățat multe lucruri interesante despre procesul de fabricație a ciocolatei.


Sper ca te-am ajutat.

Explicație:

Alte întrebări interesante