Limba română, întrebare adresată de Matthias, 9 ani în urmă

Redactează, în 80-150 de cuvinte, o scurtă narațiune în care să prezinți o întâmplare petrecută într-o lume a jucăriilor. 12 puncte
În compunerea ta, trebuie: – să povestești o întâmplare, respectând succesiunea logică a evenimentelor; – să precizezi două elemente ale contextului spațio-temporal; – să ai un conținut adecvat cerinței; – să respecți precizarea referitoare la numărul de cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de moisescuraluca
26
                                           In lumea jucariilor 

     Seara cand m-am pus la culcare , mai spre dimineata, am avut un vis ca si cum ar fi fost adevarat. Am visat-o  pe papusica mea Ioanasi pe ursul Tobi , intrand intr-o lume a jucariilor, peste care am dat de Spiderman si ma intrebase ca ce fac eu aici in lumea lor minunata, iar eu i-am raspuns ca este doar un vis .
      Aproape de dimineata ursul Tobi a intrebat-o pe papusica Ioana daca vrea sa se joace ceva pana nu vor pleca, si s-au dus la joaca,pe cand eu stateam si ii priveam cum se jucau.
      Mai incolo a venit vremea de plecare din acest taram minunat pentru ca stiam ca imi va suna ceasul si va trebui sa plec. Asa ca m-am trezit , m-am imbracat si m-am dus la scoala , dar n-am povestit  la nimeni de acest taram minunat.
  
Si eu am avut aceasta compunere si mi-am facut compunerea asta si a fost ok . Mai faci inlocuiri sau poate e buna asa cum ii . Oricum ..Bafta !!
      


Alte întrebări interesante