Limba română, întrebare adresată de rebecarusu911, 8 ani în urmă

Redactează, în minimum 30 de rânduri, un text reflexiv, în care să îți exprimi opinia cu privire la sărbătorile de iarnă și sentimentele trăite în această perioadă.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deliamironescu
2
Sărbătorile de iarnă sunt, fără îndoială, una dintre perioadele mele preferate din an. Mă bucur de atmosfera caldă și plină de iubire care planează în aer în timpul acestor sărbători. Îmi place să decorăm casa cu ghirlande, lumânări și bradul de Crăciun, să preparăm mâncăruri delicioase și să ne întâlnim cu familia și prietenii.

În același timp, îmi place să profit de această perioadă pentru a mă opri și a reflecta asupra anului care a trecut și a obiectivelor mele pentru anul viitor. Îmi place să fac planuri pentru viitor și să mă gândesc la modalitățile în care pot face o diferență în lume.

Unul dintre lucrurile pe care le iubesc cel mai mult în legătură cu sărbătorile de iarnă este spiritul de dăruire și generozitate care însoțește această perioadă. Îmi place să îmi aleg cadouri pentru cei dragi și să le arăt aprecierea și iubirea mea prin intermediul darurilor.

În general, sărbătorile de iarnă sunt o perioadă minunată care mă ajută să mă simt mai apropiată de cei dragi și să mă concentrez pe lucrurile importante din viața mea. Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat în anul care a trecut și sunt entuziasmată să văd ce aduce viitorul.
Alte întrebări interesante