Limba română, întrebare adresată de iliaciuk, 9 ani în urmă

Redacteaza in spatiul propus un anunt de reclama prin care sati convingi colegii sa asculte si sa invete cintecul tau preferat de dragoste
In text indica titlul, numele compozitorului, autorul textului, interpretul, doua motive ce fac piesa respectiva inconfortabila, o concluzie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefaniabucur11
45
Cantecul preferat
Cantecul meu preferat de dragoste este " Sa nu-mi iei niciodata dragostea" care este cantata de trupa Holograf. De ce sa alegem cantecul acesta?
Acest cantec iti da o stare plina de iubire si de melancolie ! Daca asculti cu atentie si simti versurile , ritmul sigur iti va duce gandul la persoana iubita sau la anumite momente din viata ta. Refrenul este atat de profund incat daca il asculti o singura daca o sa iti ramana intiparit in minte.
Propun colegilor mei sa invete acesta melodie frumoasa pentru ca sunt sigur/a ca le va placea si lor. Toate melodiile de dragoste sunt frumoase in felul lor , dar eu am ales-o pe aceasta pentru ca transmite un mesaj care iti ajunge in adancul sufletului.
Din punctul meu de vedere poate nu este potrivita persoanelor care sufera , dar din contra este potrivita pentru ceilalti care simt iubirea anumitei persoane. Va invit si pe voi sa invatati aceasta melodie!
(E scrisa repede, sper ca te.am ajutat cu ceva, nu am putut sa pun diacritice si cratima peste tot pentru ca e pe graba. Mai adaugi tu ceva, am ales asta pentru ca e romaneasca si e usor de interpretat. Mult succes! Sper ca nu te.am incurcat)
Alte întrebări interesante