Limba română, întrebare adresată de 060311671, 9 ani în urmă

Redacteaza in zece rinduri intitilat jocul meu preferat.
VAROG!!!!!!!!!!!
AJUTATIMA!!!!!!!!!!!!!!


060311671: denumirea jocului
060311671: cind unde si cum se joaca
060311671: descrierea jocului
060311671: doua argumente de ce iti place acest joc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mammare
4
Jocul meu preferat Jocul meu preferat este Clash of Clans. Este un joc video dupa cum puteti sa va dati seama . Imi place acest joc deoarece pot sa-l joc online impreuna cu alti copii de varsta mea sau mai mari. De asemenea intri in diverse lupte cu adversari mai priceputi sau mai putin priceputi. Sa nu ma caracterizati gresit, nu sunt violent. Sunt doar un copil ce doreste sa cunoasca persoane noi. Daca v-a plavut descrierea va invit sa-l jucati!!!

060311671: citi ani ai
Răspuns de bucuria
7
Acest joc se numeste Jos, jos, jos 
Cum se joaca:
Acest joc se joaca in minim 4 copii, se incepe cu o minge de tenis sau alceva se arunca mingea de la unul la altul pana cand cineva scapa mingea si cine scapa mingea tu strigi repede jos pe un genunchi, daca aceiasi persoana scapa mingea a doua oare vei striga jos pe ambii genunchi, daca o scapa din nou strigi jos pe un cot ,daca o scapa iarasi strigi jos pe ambele coturi si daca o scapa din nou strigi jos pa barbie dupa care jucatorul respectiv va fi eliminat.
Imi place acest joc foarte mult deoarece este foarte amuzand si foarte distractiv si foarte frumos, in primul rand acest joc se joca in aer liber...

bucuria: acest joc se numeste sotronul chinez.
bucuria: Materiale:
10 betisoare de 30 cm lungime fiecare
Cum se joaca?Acest joc traditional chinezesc este similar cu sotronul. Fiecare jucator sau echipa (a cate 2) are 10 betisoare a cate 30 cm lungime. Acestea sunt asezate pe jos ca o scara, la o distanta de aproximativ 10 cm unul de altul (o scara pentru fiecare jucator sau echipa). Un jucator din fiecare echipa incepe sa faca salturi (pe un picior) peste bete fara a atinge vreunul dintre ele. In cazul in care un bat este atins, jucatorul este desca
bucuria: descalificat. In cazul in care jucatorul a sarit peste toate betele, el se va intoarce, va lua ultimul betisor si continuand pe acelasi picior va sari inapoi peste cele 9 ramase. Jocul continua pana cand toate betele sunt luate.Atentie: un jucator este descalificat daca pune ambele picioare pe sol, in orice moment in timpul saltului, sau daca atinge un betisor cu piciorul.
bucuria: aici mai jos este continuarea scuze asa sa intampla
bucuria: cati ani ai?
060311671: 13
060311671: tu
bucuria: 12
bucuria: ma ajuti si pe mine terog la ceva?
bucuria: ???vrei
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă