Limba română, întrebare adresată de albinuta144, 8 ani în urmă

Redacteaza o compune în care sa prezinți o întâmplare imaginară petrecută pe o insula ... Va rog sa mă ajutați este pentru mâine .... Este urgent..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tifdeb
26

Intr-o zi destul de călduroasă am decis împreună cu familia mea sa mergem la o plimbare cu barca pe marea care se afla la 20 km de orașul meu

Când am ajuns acolo i-am rugat pe părinții mei sa mă lase sa mă plimb singur/ă cu barca. Aceasta mica "plimbare" trebuia defapt sa dureze cam zece minute dar relaxul și confortul plimbării cu barca m-a făcut sa adorm. După ce am tras un pui bun de somn m-am trezit. Dar nu eram la o distanță mica de părinții mei ci mai bine spus mă aflam intr-o insula pustie.

Fără sa știu ce sa fac am început sa explorez acea insula, care s-a dovedit fiind pustie. Eram doar eu și nisipul fierbinte.

Fără sa știu ce sa fac m-am dus la marginea mării și am aștepta crezând ca o sa treacă cineva dar nimeni. Apoi mi-am amintit ca aveam telefonul dar nu era semnal. Apoi am adormit iar când m-am sculat eram acasă. Sa fi fost un vis? Nu știu dar dacă da a fost unul înfricoșător


Sper ca te-am ajutat!


Răspuns de Utilizator anonim
5

Insula pustie


Intr-o zi ma trezesc pe o insula pustie.Nu stiu cum am ajuns acolo ,dar nu mai contează.Impotant este faptul ca a fost interesant.Deci dupa cum am spus am ajuns pe o insulă.Am ajuns la malul bucatii de pământ,pe care se aflau numai copaci si tufe.

Dupa ce am ajuns pe insulă,am stat in nisipul care aproape lua foc din cauza soarelui.Mi-am dat seama ca imi era foame si am mers printre copaci,ca coate gasesc macar o nuca de cocos.Am mers destul de mult dar nu am gasit nimic.Am mai mers putin si am dat peste 7 maimute care mancau nuci de cocos si banane.

Nu știam limba maimutelor dar m-am dus catre ele ,fiindca era dihnit/ă de foame.Dupa ce m-au vazut ,mainutele au aruncat mâncarea si se apropiau de mine foarte urât.M-am speriat asa ca am luat-o la fuga uitând ca imi era foame de imi venea sa mananc scoarță de copac.

Nu aveam unde fa fug (in copaci nu puteam sa ma catăr ca veneau dupa mine,nupa copaci nici atât) ,insa puteam sa merg pe mare,insa riscam foarte mult.Asa ca m-am lasat prins/ă.Maimutele m-au luat cu ele.M-au dus intr-un loc unde mi-au adus :banane si cocos.

Eu credeam ca vor sa imi faca ceva ma rau decat asta ! Dar este bine !! Am mâncat impreuna cu ele pana mam saturat .A fost ceva frumos ...

Alte întrebări interesante