Limba română, întrebare adresată de zoli62, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere 70-130 de cuvinte, in care sa prezinti o alta intamplare la una dintre orele domnului Iftodiu, petrecuta de dara aceasta cu tine, pornind de la fragmentul:,, Intamplarea aceea venea dupa alta, la fel de neplacuta…”

In redactarea raspunsulii tau, trebuie:
-sa folosesti povestirea le persoana 1;
- sa intregezi o descriere de tip portret a unuia dintre colegii de clasa;
-sa respecti succesiunea logica a evenimentelor in corcordanta cu cerinta data;

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de qqdavidandrei
2

buna !

Intamplarea aceea venea dupa alta, la fel de neplacuta. De data aceasta, am avut parte de o ora cu domnul Iftodiu, care a inceput cu un coleg, George, care nu avea tema facuta. Domnul Iftodiu s-a enervat si l-a trimis la tabla sa scrie de 100 de ori "Nu voi mai uita sa fac tema". In timp ce George se chinuia sa termine pedeapsa, restul clasei se uita la el cu amuzament.

Printre colegii mei se afla si Maria, o fata blonda si vesela, care era intotdeauna plina de energie. Maria se distra imitandu-l pe George si facandu-ne semne obscene. In cele din urma, domnul Iftodiu a luat-o si pe ea la rand si a pedepsit-o cu aceeasi sarcina.

A fost o ora lunga si plictisitoare, in care am stat cu ochii pe ceas, asteptand ca timpul sa treaca. In cele din urma, ora s-a incheiat si am putut sa plecam acasa. Nu am fost singurul care era bucuros sa plece de la scoala.

sper ca te-am ajutat!


molnarkati2000: Mulțumesc frumos.
Alte întrebări interesante