Limba română, întrebare adresată de BogdanCarciumaru, 7 ani în urmă

Redactează o compunere, al cărei început este cel oferit mai jos.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adrianes01you
1

Răspuns:

E o noapte geroasă. Mihai a adormit privind printre gene luna care seamănă cu o felie de pepene galben. În jur, mici sâmburi aurii stră- lucesc pe cerul albastru. Deodată, Mihai începe să viseze că se află într-o lume magică plină de comori ascunse și taine neștiute. În acest vis, Mihai se plimbă printre păduri întunecate și câmpii verzi în căutarea comorilor ascunse.

În călătoria sa, Mihai întâlnește oameni ciudați și creaturi fantastice care îi spun povești despre comorile ascunse. Dar fiecare comoară vine cu un preț și Mihai trebuie să înfrunte provocări și obstacole pentru a ajunge la ea. În cele din urmă, Mihai descoperă că adevărata comoară este în el însuși și că aceasta poate fi găsită numai prin încrederea în sine și curajul de a înfăptui lucruri mărețe.

Mihai se trezește brusc din vis și se uită în jur, în camera sa mică. El zâmbește, fiind încântat de aventura sa în lumea sa imaginară și își promite să încerce să înfăptuiască aceleași lucruri remarcabile în viața reală. În acest fel, Mihai a descoperit că în interiorul fiecărui om există o comoară unică și că aceasta poate fi descoperită numai prin încrederea în sine și curajul de a înfăptui lucruri mărețe.

Alte întrebări interesante