Limba română, întrebare adresată de AlexiaMery4, 9 ani în urmă

redacteaza o compunere care sa inceapa cu fraza; am urcat in cea mai mare graba pentru ca vazusem un loc liber si nu aveam de gand sal scap mai ales ca trebuia sa parcurg atatea stati. Va roooog muuuult. VA ROOOOOOOOOOOOOOOGG
REPEDE
:(

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GirlyM88
2
M-am asezat repede bucuros ca nu se asezase nimeni si ma bucuram de privelistea pe care mi-o oferea geamul langa care stateam La un moment dat m-am uitat in jurul meu si am observat ca cei care ma inconjurau tinandu-se de bare erau majoritatea oameni in varsta si se uitau ciudat la mine. N-am bagat in seama si mi-am vazut de geamul meu linistit. Dar ceva ma facea sa ma simt din ce in ce mai vinovat. Atunci m-am uitat din nou spre cei care ma priveau cu dispret si am inteles ca ar fi cazul sa ma ridic si sa ofer scaunul unuia dintre cei mai neputinciosi.Ridicandu-ma si dand voie unei doamne in varsta ce se srijinea intr-un baston amarat toti au inceput sa ma aplaude si sa-mi multumeasca.
Asa mi-am dat seama ca cel mai frumos lucru am realizat azi, gandindu-ma la cei din jurul meu si nu in primul rand la mine.

AlexiaMery4: nu credeam ca cineva o sa imi raspunda la intrebare
AlexiaMery4: merii
AlexiaMery4: mersii
GirlyM88: cu placere
AlexiaMery4: poti sa stergi acum comentariul
AlexiaMery4: ca am scris
AlexiaMery4: si nu vreau sa copie cineva
AlexiaMery4: poti?
GirlyM88: nu se poate
GirlyM88: dar stai linistit ca nu o copiaza nimeni
Alte întrebări interesante