Limba română, întrebare adresată de alinallungu, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere cu sfirsit dat. impreuna cu familia sa a teait fericit pina la adinci batrinetei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de amaliadinca200
19
Era o zi insorita de primavara. Daniel si cu familia sa stateau pe prispa. Deodata s-a auzit un zgomot. Tatal si mama s-au dus sa verifice ce se intampla. Baiatul a asteptat pana tarziu si s-a gandit sa vada ce s-a intamplat de nu mai apare familia sa. Cand se uita prin preajma, nu zari nimic. Ii intreba apoi pe vecini. Ei nu stiau nimic. Daniel era foarte inspaimantat. O veverita i-a aparut in cale. Ea ii arata calea spre familia sa. Copilul incepu sa planga si ii imbratisa cu lacrimile curgandu-i pe fata. Parintii erau tare fericiti sa-l revada pe fiul lor. De atunci, Daniel impreuna cu familia sa a trait fericit pana la adanci batraneti.
Sper ca te-am ajutat! :*

alinallungu: mersi
alinallungu: mult
amaliadinca200: npc :)
Răspuns de bregasnejanap0ss9l
12
    Intr-un satuc traia odata, o familie. Aceasta familie avea trei copiii, doua fete si un baiat.Fetele invatau bine,erau cuminiti,amabile, insa baiatul parca nu era din acea casa,era neascultator, obraznic, nu dorea la scoala.
    Se gindeau si se tot gindeau parintii cum sa-i explice ca sa-si schimbe comportamentul.Si iata ca intr-o zi s-au gindit parintii sa-l pedepseasca.Au iesit toti in curte si se jucau iar pe baiat nu l-au primit.Baiatul jignit in suflet,disperat nu i-a placut.Atunci parintii i-au explicat ca lor tot nu le placecum el se comporta.
    De atunci impreuna cu familia sa a trait fericit pina la adinci batrineti.


Alte întrebări interesante