Limba română, întrebare adresată de amuresan635, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere cu tema Gradina si taina fericirii de 30 randuri !!!
DAU COROANA !!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antoniaemyqwq
0

Răspuns:

uite aici

Explicație:

Gradina si taina fericirii

Era odată un băiat de șapte ani pe nume Georege care avea mulți prieteni. Lui îi plăcea primăvara să se ducă într-o grădină plină cu flori ca să le culeagă și să

facă buchete frumoase și să le de-a la colege,mamei, bunicii și prietenelor lui ca să le bucure. George voia să le arate prietenilor grădina dar ei credeau că George minte. George insista:

-Haideți prieteni să vă arăt o grădină frumoasă !

-Nu vrem! dacă e doar o curte cu flori ofilite? Noi nu mergem!

-Dar haideți,dați-i măcar o șansă!

-Nu!

George devenise foarte trist dar într-o zi frumoasă de primăvară,el se dusese în grădină și văzuse un lucru care îl putea face fericit mereu când lua flori de acolo sau chestii de genul dar era un secret,o taină,nu trebuia să spună asta la nimeni .Acel lucru care îl făcea fericit era un spirit,revenind, George a respectat cerința tainei dar avea foarte mari emoții când era vorbă de grădină și era să spună mereu despre acel secret si să încalce cerința secretului dar a reușit să nu spună la nimeni de taină până într-o zi când și-a convins prietenii să vină în grădină și când au venit, gradina devenise mult mai frumoasă și ei s-au distrat acolo mult și bine și totuși taina la cât de fericiți erau copii a și uitat de cerința pe care i-a cerut-o lui și s-a distrat și spiritul cu copii imr preuna mult și bine..

Alte întrebări interesante