Limba română, întrebare adresată de stefanraducan10, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere cu tiltlul "In mijlocul naturii" de 150-300 de cuvinte

VA ROG FRUMOS NU MA PRICEP LA COMPUNERI


PS :dau coronita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TheBestSinger
6
O zi de vara

Intr-o zi de vara calduroasa am mers alaturi de parintii mei la bunici. Acestia locuiesc la sat si mergem destul de des acolo. Dupa ce am ajuns, fiind o dimineata de august...bunicul se duse in gradina sa mai faca cate ceva.
Intre timp, bunica pregatise fel de fel de bunatati alaturi de mama. Tata se duse dupa bunicul sa-l cheme la masa. Dupa pranz cand cand caldura se mai potoli, matusa cu unchiul si cu verisorii mei au sosit si ei. Am mers alaturi de mama, matusa si verisorii mei in padure la un gratar langa o livada de caisi ai bunicilor care se afla exact langa o vale. Aerul de acolo era ca briza marii ce iti sufla prin par. Cand venise seara, tata alaturi de unchiul si de bunicul venira la noi. A fost o zi minunata.
A venit si seara. Am pornit spre casa. Cand am ajuns acasa am stat si mi-am imaginat o alta zi alaturi de intreaga mea familie. Ei bine...in urmatoarea dimineata m-am trezit si am mers acolo pentru restul vacantei de vara cu speranta ca va fi o experienta de neuitat exact cu a fost.

stefanraducan10: multumesc mult
TheBestSinger: cp
Alte întrebări interesante