Limba română, întrebare adresată de cristinaenache1, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere cu titlu "Clatorie in lumea basmelor" in cadrul careia sa utilizezi cele patru moduri de expunere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristyyyn
3
in lumea basmelor poti descoperi noi personaje distractive si misterioase.Facand o calatorie in lumea basmelor te aventuriezi si gasesti noi peripetii.Iti faci noi prieteni,te distrezi si te inveti.Pentru a ajunge in lumea basmelor trebuie sa spui cuvintele magice ,,Vreau sa citesc,, si esti pe loc in acea lume.

cristinaenache1: Este buna!
cristinaenache1: Mai imi trebuie sa dau coroana
cocaandreea12: Nu are dialog
cocaandreea12: Nu e pe mosuri de expunere
Răspuns de cocaandreea12
1
Ma lasam usor dusa de val. Pluteam pe deasra satelor ajungand intr-o lume de basm. Totul era colorat si era facut din zahar. Erau turnuri inalte sub forma de acadele, iar in parcuri fantani din care curgeau ciocolata. Pasarile pluteau deasupra noastra precum zanele si craiesele fermacate. Dar, dintr-un colt iese o aratare mare. Avea ochi bulbucati, buze umflate si un par incalcit. Dau sa ma apropii de ea dar dispare ca magarul in ceata. Incerc sa ma distrez in continuare si ma sui pe un tobogan facut din ciocolata alba. Alunec si smulg o bucata din tobogan dupa care ma prabusesc la pamant pe iarba moale ca matasea. Ma uit intr-o parte si vad din nou aratarea. Era suparata pe cand toata lumea radea si se bucura. - De ce esti suparat ? Intreb cu o voce tremurata. - Ma dor maselele si nu ma pot bucura de tot ce e in jur ! Vreau sa il ajut pe individ dar o voce se aude strigand: - Gata hai ! Ce dormi atat!? Ma trezezesc si cred ca totul a fost un vis. Oare ce mai face aratarea?

cocaandreea12: Scz dar nu am monolog
cristinaenache1: ..
cristinaenache1: Poti sa scrii?
cocaandreea12: Nu l-am invatat inca scuza-ma
cristinaenache1: ...
Alte întrebări interesante