Limba română, întrebare adresată de dinualinafloriana, 8 ani în urmă

redactează o compunere cu titlul"Povestea unei picături de ploaie". va rog. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonescuvioleta35
19

Răspuns:

Eram o zi frumoasă de toamnă, soarele își făcuse loc printre nori . Vremea era extraordinara, eu si Crina ne pregăteam sa mergem în vizita la colega noastră pentru realizarea unui proiect la biologie. Trebuia lucram în echipe de câte 3 elevi asa ca era momentul perfect pentru a ma întâlni cu ele. Dintr-o data soarele dispare iar un vânt puternic începe sa bata . Picăturile de ploaie cădeau pe pământul umed iar noi ne am hotărât mergem și sa admiram cum picăturile de ploaie cad ușor pe frunzele viu colorate.

O picătură măruntă cade pe obraji mei roșii ca focul și îmi spune :

- Bucura te de tot ce îți aduce natura, de soare și de furtuna ! Căci va veni o vreme când le vei privi pentru ultima oara , spuse ea

- Cu tine ce se va întâmpla după ce soarele se va ivi ? ii spun eu

- Picăturile vin și pleacă la fel ca oamenii, nu poți trai la nesfârșit. Știi, viata mea e scurta dar am știut sa ma bucur de ea și re sfatuiesc și pe tine s o faci !

Soare apare deodată pe cer iar picătură de ploaie dispăru, fiind absorbita de pământ . Întâlnirea cu ea m a făcut sa realizez ca trebuie sa ma bucur de fiecare clipa . Și asa povestea ei se sfârșește!


anamaria84058: ti pupa mama msasa
Alte întrebări interesante