Limba română, întrebare adresată de bogdan25235, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere cu titlul "Salt peste cinci ani in viitorul meu"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de UnicornBi
0
Intr-o seara tatăl meu cum este filosof,imi povestea cum e sa sari peste cinci ani în viitorul meu.In timp ce imi povestea eu adormisem de mult fiind plictisită de acest subiect de care povestea..Am adormit cu gândul la acest subiect.In visul meu apăruse tata spunandu-mi sa ma trezesc la realitate si sa nu mai fiu copilăroasă.Sa vad lucrurile astfel ,nu cum le vedeam acum 5 ani.Eram atât de matura. Nu mai puteam sa zâmbesc la cate lucruri erau in capul meu:sa spăl hainele/vasele,sa-mi calc rufele ,sa plimb câinele afară ,trezindu-ma in fiecare zi la ora 5,sa-mi de mâncare singura,sa ma descurc singura cand nu e nimeni lângă mine.
Eram atât de necajita in coșmarul acela încât ma-m trezind plangand. Tata venise la mine,i-am explicat ce s-a întâmplat în coșmarul acela.Sunt bucuroasă că lângă mine este cineva cine să mă sprijine atunci cand me greu.
Trecuseră acei 5 ani.Erau mult mai frumoși ca in coșmarul acela cand aveam 12 ani.Puteam sa zâmbesc in continuare si sa fiu copilăroasă făcând si lucrurile acelea.
.........sper ca te-am ajutat☺

UnicornBi: acolo e :sa-mi dau de mâncare
UnicornBi: mi-e greu
Alte întrebări interesante