Limba română, întrebare adresată de gdwefafcjygnkf, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care da iti exprimi opinia despre oraselul-statiune Zermatt , descris in fragmentul citat , ca posibila destinatie de vacanta


Bichon: Umm și care e fragmentul citat?
gdwefafcjygnkf: Statiunile Elvetiei .turism la inaltime
gdwefafcjygnkf: De adina baranovschi
Bichon: Ok, și eu am avut compunerea asta la temă
gdwefafcjygnkf: Ma ajuti te rog
Bichon: Da.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Bichon
41
  Consider ca oraselul statiune Zermatt ar fi o minunata alegere ca destinatie de vacanta a celor ce vor sa petreaca o vacanta inedita.
  Este un loc unic si faimos, intrucat se afla in Elvetia, in inima Muntilor Alpi.Statiunea ofera turistilor o gama larga de activitati specifice fiecarui sezon, asa ca nu am avea cum sa ne plictisim. Vor avea parte de imagini superbe,parca desprinse din basme, vizualizand peisajele de iarna pe care si le vor surprinde in poze, si pe care le vor aminti cu drag la intoarcerea spre casa.Turistii pot schia, pot admira frumusetea naturii iarna,iar vara pot face drumetii indelungi pentru a explora mai mult zona si de asemenea, pentru a avea parte de miscare, ce le ofera buna dispozitie.
  Zermatt are si un alt avantaj esential inafara de distractie:  acela ca vizita este benefica pentru sanatate.Lipsa masinilor exclude poluarea , aerul fiind curat, oferindu-i-se prospetime din partea atmosferei racoroase a zonei montane. Curatenia arata seriozitatea si initiativa locuitorilor de a pastra un aspect ingrijit al strazilor si astfel, marind prestigiul oraselului. Coloanele de flori redau un parfum subtil, oferind tuturor o stare de bine. Toate aceste detalii creeaza o intreaga armonie, ce a transformat, in timp, un simplu orasel intr-o adevarata destinatie turistica, râvnită de oamenii de pe tot Globul.
  Nu in ultimul rand, multitudinea de magazine si tarabe cu suveniruri reflecta bogatia culturala din Zermatt, de unde turistii pot afla lucruri noi. Restaurantele modernizeaza oraselul, indicand o latura mai eleganta a acestui loc; ambientul placut dintr-un astfel de local ii va face pe vizitatori sa aiba momente de calm si un sentiment de siguranta.
  Asadar, oraselul - statiune Zermatt, având atât de multe avantaje și oferte pentru turisti, este o destinatie de vacanta perfectă, ce oamenii ar trebui s-o viziteze.


Jasmine4u: E uimitoare *o*
Bichon: Multumesc.. xD
Alte întrebări interesante