Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere, de 10-15 randuri, in care, imaginandu-ti ca esti o albina, sa prezinti o intamplare in lumea florilor.
In compunerea ta, trebuie:
-sa prezinti o intamplare imaginara din lumea florilor, utilizand naratiunea la persoana 1;
-sa existe cel putin 2 personaje (ex: furnica, viespe, floare, alta albina, etc.), construite cu ajutorul personificarii;
-sa utilizezi un continut adecvat tipului de text si cerintei formulate;
-sa respecti limitele de spatiu indicate.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alecsandra35
20
Huh, m-am trezit. Observ o schimbare radicala la corpul meu. Sunt foarte mica, am aripi si niste picioruse foarte mici si subtiri. Sunt o albina, mi-am spus in mine ! In clipa in care mi-am dat seama de asta m-am ridicat si am inceput sa zbor. Nu prea mi-a reusit prima data, dar incetul cu incetul am reusit. Am simtit un miros placut, care venea din fata mea. Am mers intr-acolo si am ajuns intr-o pajiste cu flori si cu copaci. Copacii infloriti, cu un miros placut, florile inmiresmate si colorate care pur si simplu imi luau vederea.Florile parca dansau in bataia usoara a vantului.Am zburat prin toate florile pentru a le simti mirosul si pentru frumusetea lor. Obosita de la atata zbor, m-am asezat pe cea mai mare floare din pajiste si am adormit. Cand m-am trezit, mi-am dat seama ca intamplarea din lumea florilor a fost doar un vis frumos.  

Utilizator anonim: 2 personaje? intamplarea din lumea florilor?
Alte întrebări interesante