Limba română, întrebare adresată de valentinvatra120, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 10 15 rânduri în care să în care să prezinți o întâmplare din lumea animalelor Nu uita respectă părțile unei compuneri folosește cel puțin trei expresii artistice Dă un titlu compunerii tale ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 13Alexa
1

Raspuns:

Lumea animalelor

Am vrut să vedem animalele sălbatice, din diferite colțuri ale planetei.

Înăuntru erau mai multe alei mărginite de copaci și de cuști în care locuiesc animale sălbatice. Primul animal sălbatic pe care l-am văzut în gradina zoologică a fost leul. Regele animalelor, leul, veghea semeț, nepăsător mulțimea de oameni care se perinda în jurul regatului său. Lângă cușca leului se află cușca în care locuiește pantera neagră. Seamănă cu o pisică mare și fioroasă. Am mers apoi spre clădirea în care locuiesc maimuțele.Pe urmă, am mers și am văzut și elefantul. Avea o trompă groasă, lungă și colți mari, albi din fildeș. A urmat cămila cu două cocoașe. După aceea, ne-am îndreptat către restul de cuști. În grădina zoologică își mai au casa un urs brun, doi tigrii, o haită de lupi, câteva zebre, 2 cai și câțiva ponei.

Am mers și în pavilionul cu păsări, viu colorate și foarte gălăgioase. Am văzut păsări flamingo, pelicani, berze, gâște și rațe sălbatice, papagali, toate într-o continuă gâlceavă.

Mi-a plăcut mult excursia la grădina zoologică. Am văzut și am învățat multe lucruri despre animalele sălbatice. De-abia aștept să vină vacanța de iarnă să merg iarăși la gradina zoologică.

-------------------------------------------

Sper ca te am ajutat!♥︎


roxy310384: gresit
Alte întrebări interesante