Limba română, întrebare adresată de robysamata, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa iti exprimi opinia in legatura cu o alimentatie bazata pe fructe si legume.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cureaale
8
Consider ca alimentatia bazata pe fructe si legume este una foarte recomandata persoanelor de toate varstele.
In primul rand consumul acestora ne fac sa fim mai sanatosi ,crescandu-ne imunitatea.Ele sunt recomandate mai ales in sezonul cald pt a nu ne deschidrata din cauza caniculei dar si sezonul rece pt a ne apara de gripa si raceala
In al doilea,un alt motiv pt a le consuma este gustul dulce si placut al acestora care ne da energie si pofta de viata.
In concluzie in fiecare zi ar trebui sa consumam cel putin un fruct.
Răspuns de kokolino19
7
Alimentația bazata pe fructe și legume este foarte sănătoasă. Este necesară această formă de hrănire deoarece întărește organismul. Este indicată această dietă pentru toate persoanele, cu precădere pentru copii și vârstnici. Legumele și fructele asigură pentru organism necesarul de minerale și vitamine. Este bine ca aceste produse să fie ecologice, așadar să evităm consumul de legume și fructe tratate cu substanțe chimice. De asemenea, trebuie consumate nepreparate termic, să fie în stare proaspătă. Se pot consuma legume și verdețuri sub formă de salate, piureuri, iar fructele se pot stoarce, obținându-se sucuri naturale. O alimentație bazată pe fructe și legume revigorează organismul, întârește imunitatea, dă stare de dispoziție, oferă mai multă energie. 

kokolino19: Multumesc!
cureaale: daca zice sa iti exprimi opinia trebuie sa ai argumentele bine individualizate
Alte întrebări interesante