Limba română, întrebare adresată de mustatapatrick, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa iti exprimi opinia despre imortanta artei pentru copii de varsta ta . (14ani) 
Va rog foarte frumos am nevoie urgent 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iasminacernaian
23
In opinia mea,arta este foarte importanta pentru copii de varsta mea si nu  numai.
In primul rand,arta te ajuta sa te relaxezi si sa uiti de agitatia de peste zi,iti dezvolta imaginatia si gandirea,precum si capacitatea de a vorbi sau de a te exprima.
In al doilea rand,din punctul meu de vedere ,o viata fara arta este o viata pierduta.arta aduce bucurie in sufletele oamenilor chiar si in zilele mai mohorate,pe fata lor aparant instantaneu un zambet larg,un zambet care parca iti unge sufletul de fericire.
In concluzie,conform argumentelor aduse putem afirma ca ,arta este cu adevarat importanta in viata fiecaruia dintre noi.
Răspuns de Vicushor
12
Aceasta perioada reprezinta inocenta si puritate . Dincolo de realitate , exista o lume a sentimentelor si a trairilor intense, o lume a gindurilor si a viselor . De unde cei maturi extrag esenta continuitatii pentu a putea supravetui obstacolele vietii . Copii / adolescentii au felul lor de a vedea lumea si sunt singurii carora nu li se face frica de viitor. Iar arta este un mod de a arata acel deosebit fel de a vedea lumea , arta este sunet si culoare este mesagerul gindului uman ! Inceputurile ei se pierd in negura istoriei . Fiecare om de arta , fiecare artist isi incepe cariera la o virsta frageda deoarece cu cit lucreaza mai mult , artistul incepe sa-si iubeasca creatia , sa o divinizeze sau sa se indragosteasca de ea.
Alte întrebări interesante