Limba română, întrebare adresată de david12378, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 10-15 rânduri în care să îți exprimi opinia despre importanta jocului in viata unui copil.va rog multttt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sturzualisia2
2

Răspuns:

În opinia mea cred că jocul este un important factor în viața unui copil. Pentru toți poate fi un factor important. Orice joc în aer liber poate aduce un plus al dezvoltării fizice cât si intelectuale al copilului.

Jocul este foarte important, mai ales cel in aer liber, deoarece este bine ca corpul acestuia fiind in crestere, are nevoie de mișcare și cat mai mult aer curat pentru organism. Jocul in viața acestuia poate dezvolta si mentalitatea deoarece acesta poate găsi soluții și se concentrează cât mai mult pe ceea ce face la acel joc. Asta îl face mult mai implicat și atras de activitățile școlare.

Aceasta este opinia mea și cred că orice om care se alătură jocurilor copilărești, are o continuă copilărie.


david12378: Mersi mult
Răspuns de riana91
4
Pentru copii aceste jocuri sunt importante ca și discuția cu alte persoane .Caci fără jocuri copii s-ar plictisi și nu ar avea acealasi anturaj ambițios .Copii fără jocuri sunt precum peșterile fără stînci .Si este chiar foarte plictisitor pentru ei ,căci jocurile de diferite feluri le fac unele pofte și le da încredere in trînși deoarece cind ciștiga devin optimiști și reușesc sa cîstige și in viața unele lupte cu ajutorul doar a unor jocuri cum le numesc părinți stupide.
Deci opinia mea este ca jocurile sunt niște elemente care fiecare om le are .Nu cred cind un om o sa îmi spună ca nu sa jucat niciodată in viața indiferent de ce joc sa jucat ❤️îmi dai Corona !pls

david12378: Mersi mult
Alte întrebări interesante