Limba română, întrebare adresată de merry27, 9 ani în urmă

redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa-ti exprimi opinia cu privire la spectacolele cu delfini.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lupasmiruna
14
În opinia mea,spectacolele cu delfini reprezintă un adevărat mod de relaxare ,iar în același timp un mod de socializare între membrii familiei.
În primul rând,spectacolele cu delfini au încântat mereu oamenii,în special copiii.Acesta presupune un mod diferit de vizionare a activității delfinilor,care se pregătesc mult pentru a face o diversitate de scamatorii,ca săriturile prin cerc,său cele libere. De asemenea,copiii sunt motivați să vizioneze astfel de spectacole, deoarece majoritatea copiilor au o legătură strânsă cu animalele.Aceste spectacole muta multe generații tinere din fata calculatorului.
În al doilea rând,multi părinți devin tot mai ocupați,deoarece vor să le asigure un trai cât mai bun copiilor,iar când au parte de timp liber,spectacolele cu delfini sunt o metodă excelentă de recreere,deoarece sunt mai aproape de casă ,nu necesita o deplasare mare,cum ar fi excursiile. Aceste spectacole nu sunt foarte costisitoare și ele mereu doresc si sa unească familia,pe lângă priveliștea oferită de planul acvatic si de animalele talentate.
în concluzie,spectacolele cu delfini au un rol important în timpul liber si merita sa fie vizionate si apreciate de către oamenii din întreaga lume.
Alte întrebări interesante