Limba română, întrebare adresată de fufulina2, 9 ani în urmă

Redactează o compunere de 10-15 rânduri ,in care sa-ți exprimi opinia in legătura cu necesitatea de a cunoaște mai multe limbi.
Va rog ajutați-mă

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonimul69
1
Eu consider ca este necesar sa cunoaștem mai multe limbi,deoarece o sa devenim niște persoane mai intelginte.Pe lângă acest argument,atunci când vei merge într-o tara străină si esti nevoit sa vorbești cu un om din acea tara Iti va fi mult mai ușor;si nu numai când mergi într-o tara străină esti nevoit sa stii cel putin o limba străină:chiar si în avion etc.
În concluzie,este bine sa stim măcar o limba straina,iar cu cat stim mai multe o sa ne fie mult mai ușor sa ne descurcam.(PS:sper ca ti-a plăcut si sa fie ceea ce Iti cam doreai)
Răspuns de DanielTudorache
1
In opinia mea necesitatea de a cunoaște mai multe limbi te poate ajuta mult deoarece in viata niciodată nu se știe cand ti se ofera o oportunitate de a invata sau de a munci in alta tara, de aceea noi trebuie sa stim macar o limba straina cea mai des folosita pentru a putea comunica cat se cat pana te vei obijnui cu limba din acea tara. Poti tine meditati pentru alti care nu stiu sau daca sti multe limbi poti deveni translator privat. Ma bucur ca tiam dat o idee
Alte întrebări interesante